Heal All Čaj i Njegova Primjena

Heal All Čaj i Njegova Primjena

Heal All Čaj i Njegova Primjena

Heal all čaj od dr. Morsea, kao što mu i ime kaže – liječi sve! Odnosno može se koristi za razne svrhe osim za piće. Evo nekih glavnih:

Osjetljivost zubi i upala zubnog mesa

Meni možda najdraža uporba tog čaja je za umirivanje osjetljivih zubi i zubnog mesa. Biljke koje se nalaze u čaju imaju jaka protuupalna svojstva i neutraliziraju kiseline u usnoj šupljini koje se tamo nalaze iz sline ili iz zubnog mesa zbog kronične acidoze limfe.
Uporaba ~ kad skuhate čaj, ohladite ga na sobnu temperaturu i držite i mućkajte nezaslađeni čaj nekoliko minuta. Na kraju možete biljke koje ostaju nakon kuhanja spojiti zajedno i staviti na bolno zubno meso.

Vaginalne i mokraćne infekcije

Druga uporaba može biti za vaginalno ispiranje kod gljivičnih i urinarnih infekcija, ali i kod izrasta polipa ili atipičnih stanica. Zbog svojeg jakog protuupalnog i stimulirajućeg djelovanja na limfu, omekšava tvrde i sluzave nakupine limfe koje su dom mnogim patogenima i sastav polipa.
Uporaba ~Napravite malo jači čaj, ohladite na sobnu temperaturu ispirite ujutro i navečer te izbjegavajte druge kemikalije koje mogu nadražiti osjetljivu sluznicu.

Klistriranje

Treća uporaba je kod klistriranja, umjesto vode možete koristiti ovaj čaj, ali preporučam tek nakon nekoliko puta što napravite s vodom tako da crijeva ipak budu čišća i da mogu upiti čaj. Ili ako imate jako osjetljiva crijeva pa vam treba nešto nježno za čišćenje. Ovaj čaj je savršen baš za to, pogotovo ako ga napravite malo jačeg.

Post na čaju

Četvrta uporaba je da umjesto posta na vodi radite post upravo na ovom čaju (možete dodati i još neko sušeno bilje) jer će potaknuti jaki detox i izbacivanje sluzi. Krenite prvo s kraćim postom od 12 – 16 h pa postepeno povećavajte sate. Više o postu na čaju poslušajte u ovom videu.

Šalica dvije svaki dan

Peta uporaba je naravno piti ga svakodnevno do po pola litre, pomaže kod osjetljivog želuca, crijeva, ali i čisti krv i limfu te tako smanjuje i druge upale i infekcije u tijelu. Ako vas muči gastritis ili osjetljivost na hranu, preporučam da popije šalicu nezaslađenog čaja svako jutro na prazan želudac i naravno da ne pijete kavu, alkohol i ostale tekućine koje mogu nadražiti želudac – rađe ih zamjetnite ovim čajem.

Pogledajte sastav i ako želite možete složiti svoju sličnu mješavinu. Na pola litre čiste (filtrirane ili destilirane) vode stavite 1 – 1.5 čajnu žličicu ako ga pijete, za ispiranje na istu količinu vode stavite 1 – 1.5 jušnu žlicu čaja. Kuhajte 7 minuta i procijedite.

Kupnja heal all čaja na ovom linku

Heal All Čaj i Njegova Primjena
Heal All Čaj Sastav

Podijeli s Drugima
Share on facebook
Share on pinterest
Share on reddit
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp