Viktorija Jakšić

Detox Specijalist

Viktorija

Certificiratni detox specialist po dr. Morseu, kuhar i vege entuzijast. Viktorija je idejni začetnik PBB bloga te time na neki način i zdravstveni influencer. Ne, ona ne liječi bolesti i nije doktor ili medicinski stručnjak. Viktorijin cilj, kao i cilj ovog bloga je podijeliti svoje iskustvo, iskustva naših prijatelja i pratitelja koji žive u skladu s veganskom prehranom. Na osnovu ovih iskustava Viktorija piše članke i dolazi do zaključaka koji pomažu mnogim našim pratiteljima iz dana u dan da u suradnji sa svojim doktorima dođu do bolje kvalitete života.

Obrazovanje

Srpanj 2018. – Maturirala u Klasičnoj gimnaziji Zagreb

Travanj 2019.  – Stekla certifikat prvog stupnja za detox specialista po dr. Morseu

Srpanj 2019. – Završila prvu godinu preddiplomskog studija digitalnog marketinga na VU Algebra

Dr Morse

Iskustvo

Srpanj 2017. – Počinje se hraniti biljnom prehranom

Prosinac 2017. – Pokreće blog s biljnim receptima

Rujan 2018. – drži radionicu na festivalu ZeGeVege (VegBurek)

Siječanj 2019. – Gostuje u Zelenarium Winter Smoothie izazovu

Veljača 2019. – Svibanj 2019. – Održava radionice na razne zdravstvene teme u prostoru VerVite

Travanj 2019. – Počinje raditi individualno s klijentima s mnogo uspjeha. Više o tome u rubrici iskustva.

Siječanj 2020. – Gostuje u Zelenarium Winter Smoothie izazovu

Siječanj i Veljača 2020. – Drži radionice na temu posta u prostoru Zelenariuma

O Meni

Viktorija rođena je u Zagrebu, a od malena zanima ju znanost pogotovo ljudsko tijelo. Već u srednjoj školi dok se pripremala za studij medicine otkriva neke njezine nelogičnosti te odgovore pronalazi u holističkom pristupu liječenja bolesti. Počinje istraživati ulogu hrane i ljekovitog bilja na ljudsko tijelo te nailazi na učenja dr. Morsea i drugih naturopata i liječnika holističke medicine. Završava edukaciju kod dr. Morsea te počinje dijeliti svoje znanje putem Powered By Biljke bloga i YouTube kanala. Zahvaljujući tim platformama, uspjela je utjecati na živote mnogih koji ju prate, a taj broj se povećava svakim danom. Bitno je naglasiti da Viktorija nije doktor medicine i ne postavlja dijagnoze. Ovdje, na PoweredByBiljke stranici, ne dajemo medicinske savjete, ali pratitelje svakako potičemo da se posavjetuju sa svojim doktorom prije većih promjena ako trenutno provode neku medicinsku terapiju.

Viktorijino mjesto na PoweredByBiljke stranici je mjesto savjetnice. Savjetnice za zdravlje koja je ovdje da vam pomogne oko jednostavnih i onih manje jednostavnih slučajeva. Njen rad, naravno, ide puno dalje od samog savjetovanja i davanja tinktura. Svaki slučaj na kojem radi se pomno proučava te svoje klijente savjetuje savjesno te na način na koji ne može nikoga ugroziti. Suprotno popularnom mišljenju, detox specijalist nije vrsta nadrilječništva ili nečeg sličnog. Detox specijalist je osoba koja usmjerava i educira osobu o prirodnim fiziološkim procesima ljudskog tijela s ciljem čišćenja i obnavljanja organizma odnsono postizanja fizičke i psihičke homeostaze. Neke od metoda koje se primjenjuju u tom pristupu su promjena prehane, uzimanje ljekovitog bilja, post, masaža, tjelovježba, meditacija i tehnike opuštanja, akupunktura, sauna i drugo. Ako imate zdravstveni problem te ste otvoreni holističkom pristupu liječenja, slobodno se javite Viktoriji putem kontakt forme.

Kontakt

NARUČIVANJE ZA KONZULTACIJE