Opće odredbe i promjene

Powered By BiljkePBB.COM.HRPBB (u daljnjem tekstu: PBB) poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovim pravilima o privatnosti koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Ovim pravilnikom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima PBB pristupa putem kontakt obrasca i pojedinih usluga PBB-a.

Obujam usluga koje nudi PBB je u stalnom razvoju te stoga bilo koje promjene okolnosti koje se mogu dogoditi, mogu izmijeniti ovu izjavu o privatnosti podataka u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Primjenjivat će se izjava o privatnosti podataka prema posljednjim izmjenama kako je objavljeno na Internet stranici https://poweredbybiljke.com. Izmjene ove izjave o privatnosti i zaštiti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na navedenoj stranici. Korisnike se upućuje da redovno provjere promjene ovog dokumenta.

Dozvola korisnika

Korištenjem PBB stranice i davanjem privole (dijalog na dnu stranice) pri prvom posjetu, pristajete na pravila privatnosti koja su navedena u ovom dokumentu.

Koja vrsta podataka se prikuplja?

PBB prikuplja sve osobne podatke navedene u daljnjem tekstu, uz dodatak podataka na čije prikupljanje možda nismo u mogućnosti direktno utjecati (podaci koje prikuplja treća strana kao npr. Google, Google AdSense, Google Analytics, E-Mail servisi itd.)

Podatci koje PBB direktno prikuplja:

Dodaci treće strane koji prikupljaju podatke putem PBB stranice:

Kolačići

PBB koristi internetske kolačiće u svrhu poboljšanja rada naših stranica i usluga. Korištenjem PBB stranica pristajete na korištenje internetskih kolačića. Više informacija o kolačićima saznajte ovdje.

Svrha prikupljanja podataka

Napomena:

Detaljan popis kolačića koje prikupljamo možete vidjeti ovdje.

Sve podatke koje prikupljamo koristimo isključivo u svrhu boljeg rada PBB stranice. PBB čuva neke Vaše podatke te ne dozvoljava trećoj strani da dolazi do Vaših podataka osim u slučajevima gdje smo (PBB) zakonom primorani predati Vaše osobne podatke nadležnim institucijama. PBB prikuplja podatke isključivo uz Vašu privolu (dijalog na dnu stranice kada prvi put posjetite pbb.com.hr) te je tu privolu moguće i poništiti ukoliko u budućnosti želite odbiti prikupljanje podataka. Imajte na umu kako neke funkcionalnosti PBB stranice možda neće biti dostupne nakon odbijanja zahtjeva za prikupljanjem podataka te da ne možemo utjecati na podatke koje prikuplja treća strana putem dodataka koje koristimo na našoj stranici (npr. Google AdSense).

Privolu je moguće poništiti na način da na e-mail adresu: administrator@pbb.com.hr – pošaljete e-mail sa naslovom “Povlačenje privole” te u sadržaju navedete Vaše ime, prezime te e-mail adresu koju ste koristili prilikom izrade profila ili ostavljanja komentara na PBB stranici. Isto tako u bilo kojem trenutku možete zatražiti ispis svih Vaših podataka koje čuvamo ili njihovo brisanje u potpunosti.

Za ispis ili brisanje Vaših podataka u e-mailu je potrebno navesti naslov “Brisanje/Ispis mojih podataka” te u sadržaju što od toga želite da napravimo s Vašim podacima (npr. Tražim brisanje/ispis svih podataka vezanih za profil “Ivan Ivić” sa e-mail adresom: ivan@ivanivic.com)

Imajte na umu da povlačenje privole, ispis i brisanje Vaših podataka može potrajati do 14 radnih dana od trenutka kada ste poslali e-mail.

Privolu za korištenje kolačića moguće je odbiti i na drugi način, odnosno brisanjem svih kolačića u Vašem web pregledniku vezanih za PBB stranicu, te kada Vam se ponovno pojavi dijalog za privolu, pritiskom na tipku “postavke” možete odabrati koje i ako želite prihvatiti kolačiće. Imajte na umu ukoliko ne odaberete barem osnovne kolačiće potrebne za rad PBB stranice, možda nećete biti u mogućnosti pristupiti PBB stranici ili nekim njenim djelovima.

Izjava o sigurnosti

Na PBB stranici koristimo 256-bitnu SSL enkripciju što znači da su Vaši podaci npr. zaporke i brojevi kreditnih kartica u potpunosti privatni kada ih šaljete na našu web stranicu. PBB nema pristup niti sprema podatke o Vašim kreditnim karticama, zaporkama i sličnom sadržaju. Iz istog razloga, ukoliko izgubite ili zaboravite zaporku Vašeg korisničkog profila na PBB stranici, nismo Vam u mogućnosti otkriti Vašu lozinku. Umjesto toga, kada kliknete na tipku za resetiranje lozinke, na Vašu e-mail adresu dobivate jednokratni link za resetiranje i ponovno postavljanje lozinke.

Ograničenje odgovornosti

PBB, PoweredByBiljke, pbb.com.hr ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici. Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama. Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica. Korisnik je suglasan da niti jedan član PBB tima, kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

PBB nudi određene usluge čiji će obujam u budućnosti samo rasti. Ovim putem PBB, PoweredByBiljke, pbb.com.hr u potpunosti se odriče odgovornosti od posljedica nastalih korištenjem te pregledavanjem naših stranica, objava, usluga, savjeta i sl.

Korištenje PBB stranica i usluga ISKLJUČIVO JE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Koristite sve naše usluge, savjete, proizvode i ideje s oprezom te na vlastitu odgovornost. PBB stranica služi ISKLJUČIVO ZA EDUKATIVNE SVRHE.

Maloljetnici mlađi od 18 godina ne smiju koristiti PBB, PoweredByBiljke, pbb.com.hr internetske stranice. PBB, PoweredByBiljke, pbb.com.hr ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 18 godina te stoga ni jedan dio ovih internetskih stranica nije napravljen na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 18 godina.

Korištenjem PBB stranica potvrđujete da imate 18+ godina.

Izjava o donacijama

PBB prihvaća donacije putem PayPal servisa. Donacije su neobavezne i nepovratne. Prilikom upisivanja iznosa donacije više puta provjerite sve podatke za točnost.

Kontakt

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za pravila o privatnosti, pišite nam na e-mail naveden u daljnjem tekstu.

Datum zadnje izmjene dokumenta